Dotcomwebdesign.com
GS-911 BMW diagnosetool

Home > Bestellen/Prijzen/Prices/Prix

Bestellen/Prijzen/Prices/Prix

Bestellen kan via e-mail (hier klikken) of via de webshop. Denk eraan het e-mail adres aan te passen in de mail. Vermeld duidelijk welk type je wenst te bestellen, hoeveel stuks en je adresgegevens. Alle verkopen gebeuren volgens de algemene voorwaarden.

De toestellen worden geleverd met Nederlandstalige of Engelstalige software naar keuze (wordt geleverd via download en is in de prijs van het toestel inbegrepen).

Enkel toestellen via ons gekocht werken met de NL versie. Dit is gekoppeld aan het serienummer van het toestel. Een GS-911 gekocht in het buitenland kan optioneel een NL taalpakket verkrijgen tegen betaling via de downloadsite van Hexcode.

Er zijn twee versies van de GS-911 beschikbaar, nl. de Enthusiast en de Professional versie. Wat is het verschil?

De Enthusiast versie laat toe om het toestel met maximum 10 verschillende chassisnummers te gebruiken, terwijl de Professional versie bedoeld is voor werkplaatsen en een onbeperkt aantal chassisnummers toelaat. Deze beperking geldt enkel voor de zogenaamde service functies en niet voor het uitlezen en wissen van fouten. Verder is er geen enkel verschil tussen de versies.

Zie ook welke versie moet ik kiezen?

Prijzen:

Zie webshop

Betaling kan via voorafbetaling per overschrijving, Ideal en Bancontact.

Betaling via PayPal is ook mogelijk, maar gezien de hoge kosten die PayPal ons aanrekent, rekenen wij hiervoor een toeslag aan van 10 EUR. Neem contact op voor meer informatie hierover.

Verzendkosten

Verzendingen gebeuren altijd verzekerd. U krijgt een trackingnummer na verzending. Wij proberen altijd binnen 24u na ontvangst van de betaling te versturen.


 

 Regio

 Met barcode

 Verzekerd

 België/Nederland

€ 9,99

€ 9,99

 EUR 1

€ 15,99

€ 17,99

 EUR 2

€ 22,99

€ 24,99

 EUR 3

€ 23,99

€ 25,99

 Wereld

€ 29,99

€ 31,99

Bestemmingen
 EUR 1 Luxemburg, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden
 EUR 2 Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenie, Slovenië, Slowakije, Tsjechië
 EUR 3 Albanië, Andora, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kanaaleilanden, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland
 Wereld  Alle overige landen

 

 

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW en afval- en verwijderingsbijdrage.

Afhalen

Afhalen is mogelijk na afspraak. Klik hier voor contactinfo.